Noored kogusid kalendrimüügiga loomade varjupaikadele üle 3000 euro

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: kaader Reporter.ee videost

Kodutute loomade abistamisele pühendatud noorteühing MTÜ Auh kogus heategevusliku kalendri müügiga varjupaikadele 3194 eurot.

Kalendri «Märka mind 2012» piltidel on Eesti erinevate varjupaikade asukad, keda pildistas Alari Kivisaar, vahendab Reporter.ee.

Kogutud raha anti üle Viljandi loomade varjupaigas ning see läheb jagamisele Varjupaikade MTÜsse kuuluva viie loomade varjupaiga vahel. MTÜ Auh liige Natalja Tšerepanova selgitas, et toetada otsustati just neid varjupaikasid, mis on väiksemad ja vajavad rohkem abi. Varjupaikade MTÜsse kuuluvad Võru, Pärnu, Viljandi, Rakvere ja Valga varjupaik.

«Kalendrimüük läks meil väga hästi, müüsime ligikaudu 600 kalendrit ja kogusime raha üle 3000 euro,» ütles Tšerepanova, kelle sõnul kasutavad varjupaigad raha loomade elamistingimuste parandamiseks.

MTÜ Auh loodi kolme aasta eest ning tegusad noored on varemgi varjupaikade asukaid aidanud. Regulaarselt käiakse varjupaikades abiks ja tegeletakse ennetustööga, samuti viiakse läbi kampaaniaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles