Vales kohas tee ületanu osutus illegaaliks

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetus juhtus Narvas Tallinna maanteel. Foto on illustreeriv.
Õnnetus juhtus Narvas Tallinna maanteel. Foto on illustreeriv. Foto: Raigo Pajula

Mitu aastat illegaalselt Eestis tuttavate juures elanud eakas grusiin jäi hiljuti Narvas vales kohas teed ületades vahele.

Möödunud reedel pidasid Narva politseinikud kinni eaka mehe, kes ületas sõiduteed selleks mitte ettenähtud kohas, kirjutab Põhjarannik.

Narva juhtivkonstaabli Aili Avameri sõnul rääkis mees halvasti vene keelt ning ütles ebakindlalt oma nime, sünniaja ja elukoha, seetõttu tekkisid politseinikel kinnipeetud isiku suhtes kahtlused ning ta toimetati asjaolude täpsemaks väljaselgitamiseks politseiosakonda.

Politseiosakonnas tehti kindlaks, et kinnipeetu on 62-aastane Gruusia kodanik, kel puudusid Eestis viibimise seaduslikkust tõendavad dokumendid.

Politseiosakonda kutsuti kodakondsus- ja migratsiooniameti töötajad, kes tegid kindlaks, et mees viibib Eesti territooriumil illegaalselt juba 2004. aastast, toona saabus ta kutsega Eestisse ning viisa kehtivusaeg on ammu lõppenud.

Politseinikud vaatasid osakonnas grusiini asjad läbi ning avastasid kahest kotist 400 pakki Venemaa sigarette, mehe sõnul leidis mõlemad kotid tänavalt ega teadnud, mis nende sees on.

Mitte ettenähtud kohas sõidutee ületamise eest vormistati mehele protokoll ning kohustati maksma trahvi, koostati ka protokoll 8000 Venemaa sigareti omamise kohta, mille eest Narva kohus määras samal päeval karistuseks kolm päeva aresti.

Ettenähtud kolme päeva möödumisel lasti Seiran arestimajast välja ning anti üle kodakondsus- ja migratsiooniameti esindajatele, kes valmistavad ette illegaali Eestist väljasaatmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles