Teeolud on püsinud muutumatutena

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumine maantee.
Lumine maantee. Foto: Mihkel Maripuu

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted suurematel riigimaanteedel valdavalt kuivad.

Kohati oli teeservades lumesulaveest tekkinud jäiseid lompe. Libedad ja rooplikud on mitmel pool kõrvalmaanteed, teatas maanteeinfokeskus.

Ilm oli selge ja sademeteta, nähtavus oli hea. Ida-Viru maakonnas esines kohati kerget udu. Teepinna temperatuure mõõdeti -8 kraadist Lääne-Eesti saartel kuni -15 kraadini mandril.

Liikluspiirangud:
Teeäärseid raietöid tehakse täna kell 9-16 Lääne maakonnas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maantee 52. kilomeetril Vagiveres. Tööde tsoonis on piiratud kiirust 30 km/h.

Alates kella 10-st tehakse teekatte parandustöid Lääne-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel Läsna-Turba lõigul (km 68-63,7).

Tööde tsoonis on kiirusepiiranguks 30 km/h. Töö on liikuva iseloomuga ning liiklejail palutakse jälgida liiklusmärke ja turvaauto märguandeid.

Kell 8.30-1 4 toimub Viljandi maakonnas Abja-Paluoja piirkonnas maastikumäng, mistõttu on Valga-Uulu maanteel kilomeetritel 70-73 piiratud kiirust 50 km/h. Liiklejail palutakse olla tähelepanelik, kuna teel liiguvad lastegrupid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles