Reformierakond jätkab sotsiaalministri kandidaadi otsinguid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaalministeerium.
Sotsiaalministeerium. Foto: Peeter Langovits

Reformierakonna peasekretäri Kristen Michali sõnul jätkab erakond uue sotsiaalministri kandidaadi otsinguid veel vähemalt tuleval nädalal.

Michali sõnul koguneb erakonna juhatus järgmisele koosolekule 11. veebruaril, mil hakatakse sotsiaalministri kandidaati suure tõenäosusega arutama. «Seda, kas juhatus kandidaadi siis ka kinnitab, on praegu veel vara öelda,» ütles Michal BNSile.

Siiani meedias välja pakutud võimalikke kandidaate nimetas ta spekulatsiooniks ja lisas, et neile ei tasu tähelepanu pöörata. Michali sõnul mõtlevad poliitikud erinevatele nimedele ja ta ise on kaalunud viie-kuue inimese vahel valimist.

Samas möönis ta, et ministritöö pole praeguses olukorras kindlasti lihtne, kuna sotsiaalministeerium on suur ministeerium, kus tuleb senise ministri ajal alustatud reformidega jätkata.

Maripuu teatas eelmise nädala neljapäeval pärast enda vastu algatatud umbusalduse läbikukkumist riigikogus, et astub ametist tagasi 23. veebruaril, kui on isiklikult veendunud, et tema ettevõetud reform on sisuliselt käivitunud ja süsteem toimib nii, et kõik inimesed, kel on selleks seaduslik õigus, saavad oma raha nüüd ja edaspidi õigel ajal kätte.

Ametlikku tagasiastumisavaldust pole Maripuu sotsiaalministeeriumi pressiesindaja sõnul veel esitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles