Võimalik järgmine Prantsuse esileedi süüdistas tööandjat seksismis

, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse sotsialistide presidendikandidaat François Hollande koos elukaaslase Valérie Trierweileriga.
Prantsuse sotsialistide presidendikandidaat François Hollande koos elukaaslase Valérie Trierweileriga. Foto: SCANPIX

Prantsuse sotsialistide presidendikandidaadi François Hollande'i ajakirjanikust elukaaslast tabas täna ebameeldiv üllatus, kui avastas, et tema tööandja, ajakiri Paris Match on ta värske numbri esiküljele pannud.

«Milline šokk avastada end oma ajakirja esikaanelt. Olen vihane, et fotosid kasutati ilma minu loata ja mind teavitamata,» säutsus Valérie Trierweiler AFP teatel Twitteris.

Ajakirjanikust võib tõenäoliselt saada järgmine Prantsuse esileedi, sest küsitlused ennustavad Hollande'ile võitu Nicolas Sarkozy üle aprillis ja mais toimuvatel valimistel.

Trierweiler on ajakirja esiküljel kujutatud koos oma pikaaegse elukaaslasega, foto juures on pealkiri «François Hollande'i sarmikas vara. Lugu sellest, kuidas nende armastus alguse sai.» Ajakirja sisekülgedel on paarist avaldatud mitu lehekülge fotosid ja teksti.

Trierweiler soovis hilisemas säutsus Paris Matchile sarkastiliselt õnne seksismi eest tänasel rahvusvahelisel naistepäeval.

Ajakiri vastas samuti Twitteri vahendusel: «Vastab tõele, Valérie. Me ei arutanud esikülge sinuga. Selles seisneb Matchi sõltumatus. Sina peaks seda kõige paremini teadma.»

Trierweiler on Paris Matchi heaks töötanud alates 1989. aastast ning mullu novembris nõustus presidendikampaania ajal poliitikast mitte kirjutama. Paris Match kajastab nii poliitikat kui ka kuulsuste eraelu.

46-aastane ajakirjanik, kes on lahutatud ja kellel on kolm last, juhib televisioonis ka kolme poliitikasaadet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles