Eksperdid aitavad valitsusel negatiivset lisaeelarvet kokku panna

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk / Postimees.ee

Tänasel valitsuse kabinetiistungil osalevad ka Eesti Panga asepresident Märten Ross ja Tartu Ülikooli majandusteaduskonna professor Urmas Varblane, kes aitavad valitsusel kärpekohti leida.

Valitsuskabinet jätkab täna möödunud nädala neljapäeval alustatud selle aasta riigieelarve kärbete teema arutelu, teatas valituse kommunikatsoonibüroo.

Nõupidamisele on kutsutud ka Eesti Panga asepresident Märten Ross ja teadlaste grupi esindajana Tartu Ülikooli majandusteaduskonna professor Urmas Varblane.

Eelmisel neljapäeval toimunud kabinetinõupidamisel otsustas valitsus koostada kahe nädala jooksul negatiivse lisaeelarve, mille eesmärgiks on valitsussektori 2009. aasta puudujäägi vähendamine kaheksa miljardi krooni võrra.

Enne otsuse langetamist andis Eesti Pank valitsuse liikmetele ülevaate riigi ja meie peamiste eksportturgude majanduslikust seisust ning rahandusministeerium riigi rahanduse hetkeolukorrast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles