Pomerants: Toila volikogu liige sai minust valesti aru

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Pomerants.
Marko Pomerants. Foto: Peeter Langovits

Riigikogu Isamaa ja Res Publika fraktsiooni liige Marko Pomerants ütles kommentaariks Toila valla sisetülidesse sekkumisele, et vallavolikogu liige Roland Peets sai temast valesti aru.

Pomerants ütles telefonikõnes vallavolikogu liikmele Roland Peetsile, et kui Toila vallavolikogu koalitsioon umbusaldab IRLi liiget Kalle Lehismetsa, ei pruugi vald saada Toila sadama ja rannaala arenduseks toetusraha, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Roland Peets leidis, et riigikogu liikme sekkumine kohaliku omavalitsuse tegemistesse ei ole õige. Pomerantsi sõnul sai Peets temast valesti aru ja ta ei seadnud sadama arenduseks mõeldud toetusraha saamist sõltuvusse volikogu juhi erakondliku kuuluvusest, vaid stabiilsusest võimuorganis.

«Pigem tuleb sellest niimoodi aru saada, et kui võimuga mängimine seal jätkub, siis ei ole seda lihtne teha, seda toetamist, sest vaadake, küsimus ei ole mustvalge, et kusagil on mingisugune Toila sadam kuskil nimekirjades eesotsas ja keegi ütleb, et saab või ei saa, see saab olla üks suur vaev, et üleüldse nii kaugele jõuda, et Toila sadam võiks olla rahastatav ja segadus ei too sellele kasu,» selgitas Pomerants.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles