Romney veendumuse kohaselt suudab ta Obamat valimistel võita

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitt Romney president Abraham Lincolni sünniaastapäeval 12. veebruaril Ohio vabariiklastele esinemas.
Mitt Romney president Abraham Lincolni sünniaastapäeval 12. veebruaril Ohio vabariiklastele esinemas. Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaadiks püüdlev endine Massachusettsi kuberner Mitt Romney väitis enne Mississippi ja Alabama eelvalimisi, et just temal on eeldused ja vahendid Barack Obama võitmiseks.

«Ma olen rõõmus, et rahvas Mississippis ja Alabamas on jälginud eelvalimiste kulgu ja jõudnud järeldusele, et me peame toetama meest, kes suudab lüüa president Obamat. Ja just mina seda suudan,» ütles Romney eile telekanali Fox vahendusel.

«Teised vabariiklaste kandidaadid on väga meeldivad inimesed, kuid neil pole hästiorganiseeritud kampaaniat koos meeskonna, organisatsiooni ja piisava valmisraha kogumise võimalusega, et Obamat tõepoolest võita. Minul see kõik on seevastu olemas,» kinnitas Romney.

ABC Newsi ja The Washington Posti eile avaldatud üleriigilise arvamusküsitluse kohaselt võidaks Romney tõepoolest Obamat, kui valimised korraldataks tänasel päeval. Küsitluse andmetel on kõrged kütusehinnad langetanud Obama toetuse alla 50 protsendi. Romney koguks värske küsitluse kohaselt 49 ja Obama 47 toetusprotsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles