Toobal: kirjade skandaal kahjustas hoopis õiguskaitseorganite mainet

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal.
Priit Toobal. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Keskerakonna peasekretär ja riigikogu fraktsiooni liige Priit Toobal ütles täna erakonna aukohtu ees kirjavahetuse skandaali tagamaid selgitades, et ei tunne, et on oma osalusega skandaalis kuidagi erakonna mainet kahjustanud.

Toobal ütles ERRi uudisteportaalile, et kahtlemata mõjutab erakonda iga skandaal, kuid kahju erakonna mainele ta kirjavahetuse skandaali valguses ei näe ja pigem on kahjustada saanud õiguskaitseorganite maine.

Toobali sõnul ütles ta aukohtule, et ta endal selles loos süüd ei tunne. «Kogu oma kümneaastase tegevusega, mil ma erakonnas olen olnud ja tegutsenud, olen ma püüdnud erakonna mainet mitte kahjustada ja erakonda ehitada ning tugevdada läbi valimistel kandideerimise ja läbi osakondade ehitamise peasekretärina,» rääkis Toobal.

Toobal lisas veel, et kogu skandaalist õppis ta seda, et igat inimest, täpsemalt Jüri Luike ja Ivor Onksionit ei tasu usaldada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles