Purjus veokijuht läbis enne tabamist 200 kilomeetrit

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehe sõidukist leitud alkoholipudelid.
Mehe sõidukist leitud alkoholipudelid. Foto: Politsei

Politsei tabas täna hommikul Narva lähedal purjus veokijuhi, kes oli teekonda Tallinnast alustanud ja sõitnud maha 200 kilomeetrit.

Kell 9.24 laekus Ida prefektuuri juhtimiskeskusesse teade, et Sillamäel Tallinna maanteel seisab toidukaupluse juures kaubavedude veok, mille juht on joobes.

Politseile helistanud kauplusejuhataja ütles, et see ei ole esimene kord, kui see juht nende poe parklas samas seisundis viibib.

Infot kontrollima sõitnud Narva politseinikud märkasid veoautot Mercedes-Benz Tallinna-Narva maanteel Narva suunas sõitmas. Patrullauto, mis sõitis Sillamäe suunas, pööras ringi ja asus veoautot jälitama. Veoauto juht sõitis ebakindlalt ja kaldus mitmeid kordi vastassuuna vööndisse, tekitades liiklusohtlikke olukordi. Veok õnnestus peatada alles Narva linna lähedal.

Roolis olnud 52-aastasel Raivol tuvastati alkoholijoove ning tema suhtes alustati kriminaalmenetlus. Juhi sõnul oli ta eelmisel õhtul alkoholi tarvitanud, kuid varahommikul oli vaja tööle minna.

Narva politseijaoskonna patrullteenistuse juhi Tarvo Kaiva sõnul kontrollisid politseinikud veoauto sõidumeerikut, millest selgus, et Raivo alustas oma teekonda Tallinnast täna hommikul kell 5.15 ning sõitis 199 kilomeetrit Tallinnast Narva süüdimatult kaasliiklejate elusid ohtu seades.

«Õnneks jäi küll seekord tänu politseid informeerinud tähelepanelikule kodanikule raske liiklusõnnetus juhtumata, kuid siinkohal peab koputama ka ettevõtjate südametunnistusele, et need enda sõidukijuhte kontrolliksid, enne kui neid rooli lubatakse,» ütles Kaiva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles