Kohus saatis müüjat küüneviiliga ähvardanud poevarga vangi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Harju maakohus mõistis kolmapäeval reaalse vangistuse naisele, kes süüdistuse järgi üritas poest varastada spordipükse ning poe töötajale vahele jäädes ähvardas viimast küüneviiliga.

Kohus leidis, et 25-aastane Viktoria Uimolainen on süüdi röövimises ning varem korduvalt varguste eest kriminaalkorras karistatud naine peab seekord kaheks aastaks vangi minema. Karistusaja alguseks luges kohus mullu 21. juuni, kui korrakaitsjad noore naise kinni pidasid.

Sundrahaks ja õigusabikulude katteks tuleb Uimolainenil tasuda kokku üle 1450 euro.

Süüdistuse järgi võttis Uimolainen mullu 21. juuni õhtul Tallinnas Kristiine keskuses asuvast Rademari poest spordipüksid ning üritas nende eest tasumata kauplusest lahkuda. Kui kaupluse töötaja teda takistada püüdis, ähvardas Uimolainen teda noasarnase küüneviiliga. Poe töötaja pidaski küüneviili noaks ning lasi naise seetõttu lahti, mille järel jätkas Uimolainen põgenemist. Kaugele ta siiski ei jõudnud, sest turvatöötajad pidasid ta kuriteopaiga lähedal kinni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles