Narva peretüli sai traagilise lõpu

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Narvas täna öösel arvatavalt oma naise tapnud mees ründas peretüli lahendama saabunud politseinikke ning hukkus sündmuste käigus võimuesindaja kuuli läbi.

Täna öösel kella 1.17 sai politsei teate, et Narvas Tallinna maanteel asuvas kortermajas on 66-aastane mees lubanud tappa oma naise, teatas Viru ringkonnaprokuratuur.

Prokuratuuri pressiesindaja Mari Luugi sõnul helistas politseisse peretütar, kes teatas, et isa oli lubanud ema ära tappa. Helistaja ise samas korteris ei viibinud.

Kohale sõitnud politseipatrullile mees ust ei avanud, vaid ähvardas läbi ukse karjudes kõik ära tappa.

Kohale kutsuti päästeteenistus, kes ukse praokile avas. Korterisse püüdis siseneda konstaabel, kuid korteris viibinud mees ründas teda noaga. Politseinik viga ei saanud, kuna tal oli seljas kuulivest. Pärast rünnet väljus korteris viibinud mees trepikotta ning ründas koridoris viibinud komissari noaga. Politseinik viga ei saanud.

Konstaabel tegi ähvardusi karjunud ja ründamist jätkanud mehe suunas mitu lasku teenistusrelvast. Kohale kutsuti kiirabi, kuid mees suri enne saadud vigastustesse. Korterisse sisenedes leiti sealt noavigastustega 66-aastase naisterahva surnukeha.

Praegu ei ole  teada põhjus, miks mees naise tappis. Veel ei ole ka selge, kas mees oli alkoholijoobes.

Sündmuse kõikide täpsete asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb tapmist.

Ida prefektuurist öeldi, et hukkunud mees pole varem politsei huviorbiidis olnud. Käib sisejuurdlus, mis tuvastab, kas relva kasutamine oli õigustatud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles