Eesti suurima lotovõidu sai noor pere

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotoõnn naeratas noorele perele.
Lotoõnn naeratas noorele perele. Foto: Toomas Huik/Postimees

Eesti Lotos käis täna võitu vormistamas eilsel Viking Lotto loosimisel 733 813-eurose ehk ligi 11,5 miljoni Eesti kroonise jackpot'i võitja.Tegemist on seni suurima lotovõiduga Eestis.

Õnnelikuks võitjaks on lastega noor pere Tartust, teatas Eesti Loto. Suurvõidu toonud pileti ostis pereema internetist. Võidust sai ta teada hommikul internetist võidunumbreid kontrollides ning kohe sõideti koos abikaasaga ka Tallinnasse võitu vormistama.

Kuna võit tundub veel praegugi uskumatuna, siis täpsemale raha paigutusele ei ole paar veel mõelnud. Küll on plaanis maksta ära korteriliising ja osta suvila, millest oleks rõõmu lisaks oma perele ka vanematel. Paar on alati unistanud suurest perest. Lotovõit aitab läbi elamistingimuste paranemise ka selle unistuse kergemini ellu viia. Kindlasti aga plaanitakse hoolimata lotovõidust ka tööl edasi käia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles