Soonvald: Eesti Päevaleht ei muutu kollaseks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Soonvald
Urmo Soonvald Foto: Arno Saar / Õhtuleht

EPLi ja Delfi ühendatud uudistetoimetuse juht Urmo Soonvald lubas ETV saates «Kahekõne», et Päevalehest ei saa kollast väljaannet.

«Eesti Päevaleht jääb Eesti Päevaleheks, sinna ei tule Delfi värve, sinna tulevad mõned Delfi uudised ja fotod,» ütles Soonvald. «Eesti Päevaleht ei muutu kollaseks,» rõhutas ta ja ütles, et kinnitab seda nii lugejatele, lehe tegijatele kui reklaami tellijatele.

«Eesti Päevaleht jääb kvaliteetseks,» ütles Soonvald ja lisas, et lehte ei muudeta selliseks, et inimesed seda ära ei tunne.

«Loodame selle äärmiselt toreda kollektiiviga teha seda lehte natuke agressiivsemaks,» vihjas Soonvald tulevikuplaanidest rääkides, aga lisas samas, et ei pea õigeks neid enne televisioonis arutada, kui on kõigi toimetuse liikmetega kohtunud.

Delfi ja EPLi uudistetoimetuste liitmise protsess sai tema sõnul alguse mullu märtsis, kui EPLi, Delfi, Maalehe ja Eesti Ekspressi toimetused info paremaks liikumiseks ühele korrusele koondati ning väikseid samme astuti aasta läbi, kuid aktiivne periood, mil toimetuste liitmisest räägiti, kestis kümme päeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles