Maanteeinfo: uduvine piirab mitmel pool nähtavust

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmel pool Eestis piirab täna hommikul nähtavust udu.
Mitmel pool Eestis piirab täna hommikul nähtavust udu. Foto: Peeter Langovits

Varahommikul enne kella kuut sadas Eesti läänepoolses osas uduvihma, Pärnu maakonnas ka vähest lörtsi ning nähtavust piiras mitmel pool uduvine, teatas maanteeinfokeskus.

Teekatted suurematel riigimaanteedel olid märjad või niisked, Pärnu maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel Võistest Ikla poole soolamärjad.

Eesti idapoolses osas oli ilm peamiselt sademeteta ja hea nähtavusega. Teekatted olid valdavalt kuivad, lõiguti niisked.

Teepinna temperatuure mõõdeti -1 kraadi Mandri-Eestis kuni +1 kraadi Lääne-Eesti rannikualadel ja saartel.

Teepinna miinuskraadide ja sademete tõttu püsib hommikutundidel Eesti mandriosa teedel jäiteoht.

Seoses teede kevadise kandevõime vähenemisega on alustatud koormuspiirangute kehtestamisega (palju piiranguid Lääne, Saare, Pärnu ja Ida-Viru maakonnas).

Maanteeamet soovitab autovedajatel kevadperioodil pidevalt jälgida maanteeameti koduleheküljel www.mnt.ee olevat informatsiooni.

Liikluspiirang

Rapla maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 62. kilomeetril Märjamaa juures on puurimistööde tõttu täna piiratud kiirust 30 km/h. Ettevaatust, tehnika pargib teeservas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles