Lääne-Viru maavalitsus kavatseb iseseisvuspäevale kulutada ligi 50 000

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik/Postimees

Lääne-Viru maavanem korraldab esmaspäeval, 23. veebruaril Haljala rahvamajas Eesti Vabariigi 91. aastapäevale pühendatud piduliku õhtu, millele kavatsetakse kulutada ligi 50 000 krooni.

Õhtu põhirõhk on päevakohasel kontserdil, kus esinevad kohalikud taidlejad ja muusikud. Õhtul antakse üle Lääne-Virumaa vapimärgid ja teised tunnustused, vahendas maavalitsuse pressiesindaja.

«Oma riigi iseseisvuspäev on sedavõrd tähtis sündmus, mida on tähistatud igasugustes oludes. Seega ei saa tulla kõne alla riigi sünnipäeva mitte tähistada. Samuti on see päev eriti sobilik koht tunnustamaks maakonnas kõige tublimaid,» ütles maavanem Urmas Tamm.

Seoses eelarvekärbetega on kavas üle vaadata ürituse eelarve. Kuna maavalitsus
korraldab pidulikku õhtut üksinda, siis tahab asutus toime tulla alla 50 tuhande
krooni suuruse eelarvega.

Aastapäeva pidulikule õhtule on kutsutud nn läbilõige maakonna inimestest (kokku umbes 350), kohaliku elu eestvedajatest, kellele toetub kohalik elu: haridus- ja kultuurielu tegelasi, ettevõtjaid, mittetulundusühingute, omavalitsuste esindajaid, arste ning sotsiaaltöötajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles