Innovatsiooniportaal õpetab pudelist ketšupit kätte saama

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisut soki sees keerutamist ja ketšup tulebki pudelist välja.
Pisut soki sees keerutamist ja ketšup tulebki pudelist välja. Foto: Corbis / Scanpix

Ligi 400 000 krooni eest riigi loodud innovatsiooniaasta portaali saab iga soovija lisada häid mõtteid argimurede lahendamiseks, näiteks kuidas ketšupit pooltühjast pudelist kätte saada.

Innovatsiooniaasta portaal pakub lahendusi ka sellistele muredele, mis paljudele pole pähegi tulnud või ette sattunud, kirjutab Õhtuleht.

Näiteks kurtis üks kasutaja, et ei suuda pooltühjast pudelist kuidagi ketšupit kätte saada ning sai arvukalt häid näpunäiteid.

«Kui (ketšup) hakkab otsa saama, siis lihtsalt panen pudeli kõvema soki sisse ja keerutan sokki mõnikümmend sekundit umbes meetrise läbimõõduga ringiga - käsi küünarnukist kõverdatud, rahulikult umbes kaks pööret sekundis,» õpetati teda.

Innovatsiooniportaali meediasuhete juhi Tiiu Allikmäe sõnul portaali populaarsus aina kasvab, jaanuaris olevat portaali väisanud ligi 61 000 inimest ning selle kasutajaks olevat registreerunud 400 organisatsiooni ja ligi 800 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles