Maanteeinfo: lörts kipub nähtavust piirama

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumised liiklusmärgid.
Lumised liiklusmärgid. Foto: Liis Treimann

Varahommikune ilm oli muutliku pilvisusega ja piirkonniti sadava lume, lörtsi, vihma ning tuisu tõttu piiratud nähtavusega, teatas maanteeinfokeskus.

Põhi- ja suuremate tugimaanteede katted olid sajupiirkondades Kirde-, Kagu-, Ida- ja kohati ka Lõuna–Eestis peamiselt soolalumised ja paiguti libedad, mujal Mandri-Eestis libedusetõrjest soolamärjad või -niisked.

Lumine või soolalumine ja kohati libe oli ka Kuivastu-Kuressaare maantee. Teepinna temperatuure mõõdeti 0 kraadist kuni -2 kraadini.

Kaablipaigaldustöödeks on piiratud kiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Vaida-Pajupea teel Suurestal (km 1,65).

Alates homsest orienteeruvalt augustikuu keskpaigani on Jägala-Käravete maanteel kilomeetritel 9,85 asuv Soodla sild remonttööde tõttu veoautodele liikluseks suletud. Tähistatud ümbersõit toimub Kiiu-Soodla kaudu.

Teekatte uuringuteks on piiratud kiirust tööde tsoonis kuni 30 km/h ning liiklust korra ldavad reguleerijad Harju maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Rõõsal (km 49,6-50,1).

Võru maakonnas Võru-Räpina maantee remondilõigul suleti märtsikuu lõpuni liiklusele Pindi silla ja Lasva ristmiku vaheline maanteelõik. Ümbersõit on korraldatud Lasva asula kaudu.

Seoses teede kevadise kandevõime vähenemisega on alustatud koormuspiirangute kehtestamisega. Maanteeamet soovitab kevadperioodil pidevalt jälgida maanteeameti koduleheküljel www.mnt.ee olevat informatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles