Keskerakonnast lahkumist kaalub ka Siiri Oviir

Mirjam Mäekivi
, uudistetoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Oviir
Siiri Oviir Foto: Peeter Langovits

Keskerakondlasest europarlamendi saadik Siiri Oviir võttis endale mõtlemisaega otsustamaks, kas lahkuda parteist või mitte, tunnistades, et on lahkumismõtteid mõlgutanud juba pikemat aega.

Usutluses ERRi uudisteportaalile ütles Oviir, et Kalle Laaneti erakonnast välja heitmine ja Ain Seppiku lahkumine talle üllatusena ei tulnud ning ta ennustab, et paljud lähevad Seppikule järele.

«Tegelikult põhjus on kõigil üks - meetodid, mida erakonnas kasutatakse, ei sobi väga paljude moraalitunnetusega. Rääkida, et me oleme suurim erakond, on fakt, aga me läheme iga päev nõrgema erakonna teed,» lausus Oviir.

Oviiri sõnul on lahkujate laine üks asi, aga teine asi, mida on juba praegu märgata, et paljud inimesed tõmbuvad lihtsalt tagasi.

Keskerakonna juhatus otsustas eile Kalle Laaneti parteist välja visata. Seepeale teatas täna staažikas keskerakondlane Ain Seppik, et otsustas ka ise erakonnast lahkuda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles