Maanteeinfo: paiguti piirab nähtavust udu

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna-Tartu maantee.
Tallinna-Tartu maantee. Foto: Margus Ansu.

Varahommikul enne kell 6.00 olid teekatted suurematel riigimaanteedel peamiselt kuivad, piirkonniti ka soolaniisked või soolamärjad, teatas maanteeinfokeskus. Saare maakonna teedel esines kohati libedust.

Ilm oli sademeteta ja valdavalt hea nähtavusega. Saare, Lääne, Harju ja Rapla maakonnas piiras paiguti nähtavust udu. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -0,5 kraadist kuni -4 kraadini.

Liikluspiirang

Tänasest kuni 23. märtsini tehakse geoloogilisi puurimistöid Valga maakonnas Tatra-Otepää-Sangaste maanteel Makita-Otepää lõi gul (km 12,9-25,7). Tööde tsoonis on kehtestatud kiiruspiirang 30 km/h ning üks sõidurada on liiklusele suletud.

Seoses teede kevadise kandevõime vähenemisega on alustatud koormuspiirangute kehtestamisega. Soovitab maanteeamet kevadperioodil pidevalt jälgida maanteeameti koduleheküljel www.mnt.ee olevat informatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles