Narvas kadunud tüdruku eest pannakse välja leiutasu

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varvara otsimiskuulutus Tallinna kesklinnas
Varvara otsimiskuulutus Tallinna kesklinnas Foto: Uwe Gnadenteich

Narvas pühapäeval kaduma läinud 9-aastase Varvara Ivanova leidmiseni viiva info eest lubatakse maksta ka leiutasu, mille maksmiseks koguvad vabatahtlikud annetustega raha.

Tüdruku leidmiseks on vabatahtlikud riputanud kuulutused üles juba ka Tallinna.

Ida prefektuuri pressiesindaja Jelena Filippova ütles, et politsei otsib Varvarat Narvas ning otsimispiirkonda laiendatud ei ole.

«Vabatahtlikud otsivad omal initsiatiivil, meil selle kohta info puudub,» sõnas Filippova. Suurem osa vabatahtlikke otsib tüdrukut Narva piirkonnas ja teeb tihedat koostööd politseiga. «Aga teiste piirkondade kohta ma ei oska öelda, nemad ise omal algatusel tegutsevad, otsivad, jagavad kommentaariumis oma teadmisi.»

Otsingutel tulemusi praeguseks tema sõnul paraku ei ole.

Pühapäeva õhtul kodust lahkunud ja pärast seda teadmata kadunuks jäänud 9-aastane Varvara Ivanova on 130 cm pikk ning keskmise kehaehitusega. Tüdrukul oli seljas valge lühike jope, jalas mustad suusapüksid ning hobuse piltidega kummikud.

Politsei otsib sellega seoses ka inimesi, kes nägid, kuidas väidetavalt 18. märtsil kella 19.30 ajal võttis tundmatu meesterahvas Narvas 26. Juuli tänaval jäähalli juures tüdruku tumedat värvi sõiduautosse. Politsei palub kõigil, kellel on informatsiooni võimaliku sündmuse või kadunud tüdruku kohta, helistada Narva politseijaoskonna telefonidel 357 6188, 357 6129 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles