Kadunud Varvara ema: ta on kartlik laps

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varvara otsimiskuulutus Tallinna kesklinnas
Varvara otsimiskuulutus Tallinna kesklinnas Foto: Uwe Gnadenteich

Narvas neljandat päeva kadunud Varvara Ivanova ema Natalja ei usu, et tema tütar läinuks ise seiklema või siis andnuks uudishimust järele kellegi pahatahtliku inimese kutsele.

«Teate, ta on selline kartlik laps. Tahab olla küll suurem, kuid samas kardab pimedust,» ütleb lapse ema. Ka Varvara kadumise hetkel oli ema sõnul väljas juba pime.

Seetõttu ei usu Natalja Ivanova, et tüdruk ise meelega jalutama minna võis. Ema sõnul mängis Varvara saatuslikul päeval  kella kolmest alates õues, kus traktor lund kokku lükkas. «Kella kuue paiku õhtul käis ta veel korraks toast läbi ja vahetas märjad püksid ära,» räägib ema.

Ema lükkab ümber Narvas leviva arvamuse, et lapse kadumise taga võib olla tema täisealine, maikuus 26-aastaseks saav vend. «Ta on ühe kuriteo eest Soomes pooleks aastaks vangis. See ei ole lihtsalt füüsiliselt võimalik,» ütleb naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles