Saaremaal tuleb juulis pulmapuhang

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pruut.
Pruut. Foto: SCANPIX

Kuigi Saare maavalitsus praegu veel neilt, kes tahavad oma abielu juulis sõlmida, avaldusi vastu ei võta, on paljud paarid sellisest soovist juba teada andnud.

Saare maavalitsuse kantselei nõuniku Avo Levisto sõnul paneb juulis abielluda soovijate suur hulk teda veidi imestama, kirjutab Saarte Hääl.

«Etteteatamise aeg – kolm kuud varem – pole ju kätte jõudnud, kuid inimesed püüavad juba aega reserveerida,» ütles Levisto. Paaride arvu, kes on oma soovist teada andnud, ta siiski öelda ei tahtnud, kuna avaldusi ju veel vastu ei võeta.

Üheks võimalikuks põhjuseks peab nõunik seda, et suvel on pulmapeo korraldamiseks raske sobivat kohta leida. «Sobiva koha broneerimiseks tahavad nad mingitki kindlustunnet, et saavad just soovitud kuupäeval abielluda,» oletas Levisto. «Nii nad püüavad siis oma soovidele vastavalt registreerimiseks raekoja ja lossi aegu sobitada.»

Populaarseim abielu sõlmimise aeg on Levisto andmeil 6.–7. juuli. «Selleks ajaks on üsna palju soovijaid, kuigi 7. juuli 2012 ei ole ju mingi 07.07.07.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles