Kadunud Varvara leiti surnuna

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varvara Ivanova
Varvara Ivanova Foto: Ida prefektuur

Narvas leiti täna jäähalli lähistelt pühapäeval kadunuks jäänud  Varvara surnukeha, millel olid vägivallatunnused. Pressikonverentsil öeldi, et laps oli leidmise ajal alasti. Surmaaega ei ole veel teada.

«Esialgsel vaatlusel oli näha vägivallatundemärke. Millised need olid, ei saa hetkel avaldada,» ütles Viru ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Mari Luuk.

Ta lisas, et surnukeha leiti jäähalli piirkonnast ning hetkel teeb politsei sündmuskohal tööd. Ida prefektuuri pressiesindaja Jelena Filippova sõnul leidis tüdruku surnukeha vabatahtlik otsija. Politsei kinnitusel oli seda kohta korduvalt otsinud läbi nii politsei kui ka vabatahtlikud.

Ühe vabatahtliku otsija, narvalanna Svetlana sõnul leiti tüdruk täna hommikul jäähalli lähistel asuvalt väikselt tühermaalt.

«Seal oli iga sentimeeter maad läbi otsitud ja surnukeha seal ei olnud,» rääkis Svetlana.

Naise sõnul ütles neile üks Tallinna selgeltnägija eile, et tüdruku surnukehast tahetakse vabaneda pärast kella 23 öösel ja kusagil veehoidla kandis.

«Kuni kella kaheksani me otsisime teda, peamiselt karjääride juurest, seal, kus on vesi,» meenutas naine. Otsiti läbi Kreenholmi piirkond, tüdruku kodu ümbrus. «Me ei sõitnud seda 500 meetrit jäähallini,» nentis naine.

Tema otsingugrupiga oli eile väljas 10 autot, lisaks piirilinna inimestele püüdsid tüdrukut leida ka Sillamäelt, Jõhvist ja pealinnast tulnud vabatahtlikud. «Mitte ainult kogu linn, vaid kogu Eesti otsis teda. Kahju ainult, et tulemus on selline,» ütles naine nukral häälel.

Üheksa-aastane Varvara jäi kadunuks pühapäeva õhtul oma kodu lähistel. Tüdruku kadumise loole elas kaasa kogu Narva ning kümned vabatahtlikud kammisid teda otsides läbi nii Narva kui ka selle ümbruse ning osa Vaivara vallast, Narva-Jõesuust ja Jõhvist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles