Lastele ohtliku bussireisi korraldanud firma peab laienemisplaane

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kiviõlis asuv bussifirma Aves Service, kes saatis Kohtla-Järve koolilapsi Viljandimaalt ära tooma bussi, mis polnud läbinud tehnilist ülevaatust, ja pani rooli bussijuhtimise loata mehe, tahab avada Jõhvi-Tallinna regulaarliini.

Ida-Viru maavalitsuse peaspetsialist Valentina Lunina ütles, et Aves Service esitas maavalitsusele kooskõlastamiseks Jõhvi-Tallinna bussiliini sõiduplaani, kirjutas Põhjarannik.

«Kui nad selle plaaniga välja tulid, tekkis mul kohe küsimus, kas neil on selleks piisavalt kogemusi, kuid nad vastasid, et nad on väga hea firma ja saavad kõigega hakkama,» ütles Lunina, märkides samas, et esitatud sõiduplaan lükati esialgu tagasi, kuna see oli vormistatud ebakorrektselt.

Kolmapäeval peatas politsei Iisaku juures bussi, kuna märkas oma andmebaasist, et selle numbriga bussil puudus kehtiv tehniline ülevaatus.

Kontrollimisel selgus lisaks, et 19 lapsega bussi roolis olnud 37-aastasel Vjatšeslavil polnud sellist juhiluba, mis lubaks bussi juhtida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles