Nime vahetanud Rahvaliidu seis Saaremaal on nutune

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvaliit.
Rahvaliit. Foto: : kollaaž Katri Karing

Laupäevasel kongressil uue nime võtnud Rahvaliidu Saaremaa organisatsioonis valitseb pärast juhtkonna lahkumist teistesse erakondadese vaikelu.

«Olukord meie kohalikus organisatsioonis on raske, töö on unarusse jäänud. Raske on ennekõike seetõttu, et praegu kohalik juht sisuliselt puudub - endine juhtkond lahkus teistesse erakondadesse,» ütles laupäeval Põltsamaal toimunud erakonna kongressi delegaat Ülo Kannisto, kirjutas Meie Maa.

Erakonna auesimees, president Arnold Rüütel, on koos abikaasa Ingridiga rasketel hetkedel erakonna liikmetele jätkuvalt usku ja elujõudu sisendanud, et just selliste põhimõtete ja eesmärkidega erakonda on Eestimaale väga vaja.

«Pärast kõiki neid Rahvaliidu segadusi, oli tänane kongress teotahet ja lootusi täis ning ma usun küll, et see kandub üle ka erakonna üldsusele ja suudetakse oma koht Eesti poliitilisel maastikul taastada,» ütles Arnold Rüütel kongressi lõppedes Meie Maale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles