Siseminister sõidab Narva Varvara surma uurijatega kohtuma

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseminister Ken-Marti Vaher.
Siseminister Ken-Marti Vaher. Foto: Peeter Langovits

Siseminister Ken-Marti Vaher sõidab täna Narva, et kohtuda 9-aastase tüdruku tapmise uurimist juhtivate politseinike ning sellele kaasa aitavate vabatahtlikega.

Vaher kohtub täna pärastlõunal Varvara Ivanova surma puudutava kriminaalasjaga seoses Narva politseinike uurimisrühmaga ja Ida prefektiga, ütles siseministeeriumi avalike suhete osakonna juhataja Katrin Lunt.

Samuti kohtub siseminister vabatahtlike esindajaga. «Kuna Narvas kogutakse allkirju siseministrile kirjutamiseks, et minister tagaks selle juhtumi uurimiseks parimad politseijõud, siis Vaheri soov on neile kinnitada, et see juba töötab – kõik jõud on pühendatud selle asja lahendamiseks,» sõnas Lunt.

Pole just tavapärane, et siseminister ühe kriminaalasjaga seoses nii aktiivseid samme astub. «Ega minister uurimisse sekkuda saa, aga ta saab politseinikele toeks olla. Kuna kogukond on väga mures ja konkreetselt siseministri poole pöördunud, saab ta elanikke rahustada, et me teeme kõik, mis asja lahendamiseks vajalik,» selgitas Lunt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles