Maanteed võivad olla libedad

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maantee
Maantee Foto: Liis Treimann

Varahommikul enne kella kuute olid teekatted suurematel maanteedel Mandri-Eesti läänepoolses osas öisest vihma- ja lörtsisajust märjad. Teepinna temperatuurid 0 kuni +2 kraadi.

Lõuna- ja Ida-Eestis sadas öösel lund, paiguti oli sadu väga tugev. Varahommikul sadas mõnel pool veel hooti vihma või lörtsi, teatas maanteeinfokeskus.

Teekatted olid metsavahelistel lõikudel mitmel pool lörtsised, lagedatel märjad, jälgede vahel oli lörtsi.

Teepinna temperatuurid -1 kuni +1 kraadi. Teepinna miinuskraadide ja katetel leiduva lörtsi tõttu tuleb hommikutundidel Lõuna- ja Ida-Eestis arvestada libedusega.

Saaremaal ja Hiiumaal olid teekatted kuivad või niisked. Teepinna temperatuurid +1…+2 kraadi.

Pärnu maakonnas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 124. kilomeetril Saugas parandatakse täna põrkepiirdeid. 300-meetrisel lõigul kehtib kiiruspiirang 30 km/h.

Harju maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Mõigu ja Jüri vahelisel lõigul (km-d 6-13) teostatakse katendi remonti. Töötsoonis on kiius piiratud 30 km/h ja liiklus suunatud teise ritta.

Valga maakonnas Restu-Sihva tee 2. ja 3.kilomeetril remonditakse reedeni kõrgepinge õhuliini. Tööde tsoonis on kiirus piiratud 30 km/h.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles