Ministeerium: Mart Laar on hakanud paranema

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Peeter Langovits

Insuldist taastuv kaitseminister Mart Laar viibib endiselt intensiivraviosakonnas, kuid tema tervis on hakanud paranema.

Põhja-Eesti Regionaalhaiglas viibiva Laari tervenemist takistas kopsupõletik, mis on tänaseks taandunud ja selge paranemine alanud, teatas kaitseministeerium.

Pika haigus- ja taastumisperioodi on põhjustanud kahe haiguse kokkulangemine, kuid pööre paremusele on toimunud. Laar suhtleb lähedastega, vaatab televiisorit ja loeb.

Vastavalt ministrite asendamise korrale täidab kaitseministri kohuseid haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo.

Laari töölenaasmise täpset aega veel öelda ei saa, kuid kaitseministeeriumi kantsleri Mikk Marrani sõnul tuleb ministeerium tema paranemiseni igapäevase tööga toime ning on Jaak Aaviksoole tänulik Mart Laari asendamise eest.

«Kaitseministeeriumi töötajad ootavad Mart Laari paranemist ning tema naasmist ministeeriumi juhtima. Seni jätkame tööd tema poolt paika pandud plaanide kohaselt,» ütles Marran.

Laar sai kõrgvererõhktõvest tingitud insuldi 18. veebruaril ning on sellest saati haiglaravil viibinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles