Toobal: Laaneti liikmemaksuvõlg on fakt

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal.
Priit Toobal. Foto: Mihkel Maripuu

Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali sõnul jäi Kalle Laaneti liikmemaksu võlaks 19. märtsi seisuga 743 eurot ning see on tekkinud käesoleva ja möödunud aasta jooksul.

Sellega lükkas Toobal ümber Laaneti väljaviskamise üheks põhjuseks olnud väite, et viimane polnud juba aastaid liikmemaksu tasunud.

Samas juhtis Toobal tähelepanu, et Laanetil jäi vaatamata mullu tehtud pangaülekannetele erakonna ees üles liikmemaksu võlg, mida ta ei kavatsenud ära maksta.

«Tuletan meelde Kalle Laaneti intervjuud ajalehes Meie Maa eelmise aasta 2. septembril,» märkis Toobal, «seal tunnistas Laanet ise, et tema liikmemaks on viimased kuud tasumata ning ta ei kavatsegi seda teha.»

Toobali sõnul on Saaremaa endiste keskerakondlaste käitumine arusaamatu. «Kui need inimesed olid erakonna ja piirkonna juhatuse liikmed, siis polnud kellelgi ühtki pretensiooni. Nüüd aga kui on uks enda järel jalaga kinni löödud, peetakse vajalikuks meedia vahendusel hakata Keskerakonnaga arveid klaarima.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles