Pildid: Varvara saadeti viimsele teekonnale

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sajad leinajad saatsid täna Narvas viimsele teekonnale igaveseks 9-aastaseks jäänud Varvara Ivanova, kes jõhkra kuritöö tagajärjel elu kaotas.

Varvara ärasaatmisele Issanda Ülestõusmise kirikusse ja selle ümber kogunenud inimestel olid kaasas lilled, küünlad ja mänguasjad. Mälestusteenistuse viis läbi piiskop Lazar. Roosas kirstus Varvara surnukeha sängitatakse täna maamulda.

Varvara jäi Narvas kadunuks 18. märtsil. Möödunud nädala jooksul otsisid kümned vabatahtlikud tüdrukut nii Narvas, selle ümbruses kui ka kaugemal. Eelmisel reedel saabus aga kurb teade: Varvara vägivallatunnustega surnukeha leiti kodulinnas 26. Juuli tänaval asuva jäähalli lähedalt, ehk peaaegu sealtsamast, kus tüdrukut teadaolevalt viimati elusana nähti.

Seni pole kuritöös kahtlustatavana kedagi kinni peetud. Eile teatas Viru ringkonnaprokuratuur, et Varvara kaelalt leiti kägistamise jälgi ning kinnitas, et lapse suhtes oli toime pandud seksuaalkuritegu. Surma täpse põhjuse ja -aja peab selgitama ekspertiis.

Prokuratuur kinnitas ka, et tüdruk oli tapetud mujal, mitte tema leidmiskohal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles