Maanteeametile otsitakse uut peadirektorit

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeameti kodulehekülg
Maanteeameti kodulehekülg Foto: Internet

Riigisekretär kuulutas välja avaliku konkursi maanteeameti peadirektori ametikohale, mis jäi vabaks pärast komandeeringute ja puhkusereiside segi ajamist vallandatud Tamur Tsäkkost.

Peadirektori töötasu on alates 3000 eurost, teatas riigikantselei.

Vastavalt teatele on ametikoha põhiülesanneteks ameti töö juhtimine ning ametile pandud ülesannete õiguspärase, täpse ja õigeaegse täitmise tagamine; ameti eelarve täpse ja otstarbeka täitmise ning riigivara sihipärase kasutamise tagamine; ameti tegevusvaldkonna arendamise eestvedamine; ameti esindamine selle tegevusvaldkonnas nii siseriiklikult kui rahvusvahelisel tasandil.

Kandidaadile esitatavate nõuete seas on näiteks magistrikraad, vähemalt 2-aastene teenistus mõnel kõrgemal ametikohal riigi- või kohaliku omavalitsuse ametiasutuses, 3-aastane organisatsiooni või struktuuriüksuse juhtimise kogemus; ameti tegevusvaldkonna hea tundmine; üldised teadmised Eesti transpordi- ja regionaalpoliitikas, üldised sisekontrollialased teadmised ja oskus rakendada neid praktikas; teadmised riigihangetest, lepingute ettevalmistamisest ja sõlmimises; head majandusalased teadmised; head juhtimisalased teadmised ning oskus neid praktikas kasutada; protokolli tundmine suhtlemiseks rahvusvahelisel tasandil; lojaalsus, riigi huvidest lähtuv orienteeritus ja laitmatu reputatsioon.

Kandideerijad peavad oma dokumendid esitama 30. aprilliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles