Vakra: Savisaare toetajad on jäänud opositsiooni

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vakra Nõmme rajaja Nikolai von Glehni kuju avamisel.
Rainer Vakra Nõmme rajaja Nikolai von Glehni kuju avamisel. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Keskerakonna Nõmme piirkonna juhatuse esimeheks tagasi valitud Rainer Vakra sõnul näitavad valimistulemused, et Keskerakonna siseopositsiooni moodustavad hoopis Edgar Savisaare toetajad.

«Kui siiamaani on kogu aeg väidetud, et meie oleme Keskerakonna opositsioon, siis ma arvan, et täna me võime öelda seda, et vaadates Nõmme tulemusi, kus kasutati JOKK-skeemi, et hoopis Edgar Savisaare tiib on täna Keskerakonnas opositsioonis,» ütles Vakra ERRi uudisteportaalile.

Ta lisas, et paberi peal on küll Edgar Savisaar juht, aga kui teha näiteks täna küsitlus erakonna 13 000 liikme seas, kas Jüri Ratas või Edgar Savisaar, siis ta ei oleks sugugi nii kindel, et Edgar Savisaar selle võidu saaks.

Vakra sõnul kasutas talle vastu kandideerinud Nõmme linnaosa vanem Erki Korp poliittehnoloogilist JOKK-skeemi, kus avalduse alusel registreeriti Keskerakonna teistest piirkondadest liikmeid Nõmmele eesmärgiga saada toetust Korpile. Nii toodi Vakra sõnul Nõmmele Kohtla-Järvelt, Lasnamäelt ja Kristiinest suurusjärgus 30-40 inimest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles