Sadanud lumi võib teeolud keerukaks muuta

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula

Öösel oli tulnud veidi lumelisa Lääne, Harju ja Rapla maakonnas ning teekatted sajupiirkonnas olid varahommikul lumised või tehtud libedusetõrjest soolalumesegused.

Mujal Eestis olid teekatted suurematel riigimaanteedel peamiselt kuivad, kohati soolaniisked. Kerget lenduvat lund oli Lääne-Viru maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel.

Ilm oli sademeteta ja hea nähtavusega. Pärnu ja Viljandi maakonnas esines kohati kerget udu. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -2 kraadist kuni -8 kraadini.

Tartu maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 187. kilomeetril remondisoleval Variku viaduktil toimub kell 10-17 seoses põrkepiirde ümbertõstmisega liikluse reguleerimine fooridega.

Vee- ja kanalisatsioonitorustike ehituse tõttu on Lääne-Viru maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Tapa linnas km 143,1 ja km 144,7 tööde tsoonis piiratud kiirust 30 km/h.

Neljapäeval, 5.aprillil toimub Paldiskis ja selle ümbruses sõjalis-sportlik Scoutsrännak 2012. Tallinna-Paldiski maantee 41. kilomeetril Kersalus on kehtestatud kiiruspiirang 30 km/h.

Ajutiselt võib liiklus olla häiritud ka rännaku marsruudil, mis kulgeb mööda Põllküla-Madise maanteed km 1-5 (Põllkülast Vasalemma jõe sillani), Paldiski-Padise maanteed km 3,7-1 (Laokülast – Paldiskini ) ja  Lõunasadama teed. 

Maanteelõikudele paigaldatakse vastavad hoiatusmärgid ning pöörde- ja teeületuskohtades julgestavad osavõtjaid kaitseväe reguleerijad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles