Tähelepanelik liikleja aitas tabada roolijoodiku

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Laupäeval, 7. veebruaril kella 20.20 ajal sai politsei teate tähelepanelikult liiklejalt, et Viljandist Imavere poole liigub sõiduauto Fiat Punto, mille juht võib olla joobes.

Juhtimiskeskus edastas informatsiooni Jõgeva ja Paide politseijaoskonna patrullidele, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Paide politseijaoskonna patrull tabaski nimetatud sõiduauto kell 20.58 Paide vallas Tallinn-Tartu-Luhamaa maantee 95. kilomeetril.

Sõiduautot Fiat Punto juhtis 1948. aastal sündinud alkoholijoobes naisterahvas, kelle suhtes politsei alustas liiklusseaduse § 74’19 alusel väärteomenetlust, mis näeb karistusena ette rahatrahvi kuni 18 000 krooni või aresti kuni 30 päeva ning lisakaristusena võib kohaldada sõiduki juhtimise õiguse äravõtmist kolmest kuust kuni üheksa kuuni.

Paide politseijaoskonna korrakaitsetalituse ülemkomissar Ülle Koha paneb kõigile südamele, et liiklusturvalisuse tagamiseks on oluline igaühe panus.

Joobes juhist teataja võib olla elupäästjaks, roolijoodiku tabamine aitab säästa
kaasliiklejate elu, tervist, vara ja võtta ta seadusega ettenähtud korras vastutusele.

Politsei kontrollib kõiki teateid ja tänu sellele on tabatud mitmeid liikluseeskirja rikkujaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles