Kapo-komisjoni liikmeks saab Raudse asemel Herkel

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Herkel
Andres Herkel Foto: Toomas Huik

Põhiseaduskomisjon soovib julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjoni ehk niinimetatud kapo-komisjoni liikmeks riigikogust lahkunud Indrek Raudse asemele Andres Herkelit.

Isamaaliidu ja Res Publica Liidu (IRL) fraktsiooni poolt vastava eelnõu esitamine on tingitud sellest, et Indrek Raudne, kes on julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjoni liige, ei ole enam käesoleval ajal riigikogu liige, kirjutatakse eelnõu seletuskirjas.

Seega tuleks muuta riigikogu otsust, millega moodustati julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjon ning määrati selle liikmed ja arvata Indrek Raudne erikomisjonist välja.

IRLi fraktsioon teeb ettepaneku nimetada Raudse asemel julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjoni liikmeks Andres Herkeli, kes riigikogu otsuse kohaselt on praegu selle erikomisjoni asendusliige.

IRLi fraktsioon teeb ettepaneku nimetada julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjonis Herkeli asendusliikmeks Ülo Tuliku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles