Liiklusolud on tänagi keerulised

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi ürgorus asuv maantee.
Karksi ürgorus asuv maantee. Foto: Elmo Riig / Sakala

Varahommikul olid suuremate riigimaanteede katted peamiselt kuivad või soolaniisked, kuid metsavahelistel lõikudel kohati ka libedad.

Valga, Võru ja Tartu maakonnas oli piirkonniti teekatetel lahtist lenduvat lund, teostati libedusetõrjet kloriididega, edastas maanteeinfokeskus.

Tiheda udu tõttu oli paiguti nähtavus halb Harju ja Rapla maakonnas Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel, Harju ja Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel ning Ida-Virumaal Iisaku ümbruses, kerget udu oli ka Lääne maakonna teedel.

Teetemperatuure mõõdeti-2,5 kraadist Lääne-Eestis kuni -9,5 kraadini Põhja-Eestis.

Liikluspiirangud:

*Jüri-Aruküla maantee km 7-9 Leivajõe ja Lagedi-Aruküla-Peningi maantee vahelisel lõigul teostatakse täna teekatte remonti. Töötsoonis kiirus piiratud 30 km/h, vajadusel liiklust reguleeritakse.

*Viljandi maakonnas Abjamõisa tee km 2,5-5,2 Põlde ja Valga-Uulu maantee vahelisel lõigul teostatakse tänasest kuni augusti lõ puni kruusatee katte remonti. Remonditaval teelõigul kiiruspiirang 50 km/h, tööde tsoonis 30 km/h.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles