Liikluses sai viga seitse inimest

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratsioon: Laura Kangur

Eile juhtus neli avariid, milles sai kokku viga seitse inimest.

Kell 12.15 juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal Sindi linnas Pärnu-Tori tee 7. kilomeetril, kus põrkasid kokku veoauto MAN, mida juhtis 50-aastane Roland, ja jalgrattaga sõitnud 28-aastane Kaido, kes ei kasutanud turvavarustust.

Jalgrattur toimetati Pärnu haiglasse, kus tema vigastused ja joove on selgitamisel.

Täpselt samal ajal juhtus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Haljala vallas Tallinn-Narva maantee 86,6. kilomeetril, kus sõiduauto Volkswagen Passat, mida juhtis 56-aastane Vladimir, ei veendunud möödasõidu ohutuses ja põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga Audi Avant, mida juhtis 42-aastane Oleg.

Rakvere haiglasse toimetati Audis kaasreisijatena viibinud 34-aastane Marina ja 9-kuune poisslaps.

Kell 14.45 juhtus liiklusõnnetus Tartus Ringtee 69 juures, kus 22-aastane Maria juhtides sõiduautot Volkswagen Passat eiras liiklusmärgi «Peatu ja anna teed»  nõudeid ning põrkas kokku peateel sõitnud sõiduautoga BMW 520i, mida juhtis 33-aastane Ardo.

Volkswageni juht toimetati  Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Kell 16.40 juhtus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Toila vallas Tallinna-Narva maantee 176. kilomeetril, kus sõiduk Mercedes-Benz Vito, mida juhtis 42-aastane Oleg, kaotas juhitavuse ning kaldus vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga Ford Fiesta, mida juhtis 31-aastane Vladimir.

Avarii tõttu sõitis Ford teelt välja ja rullus katusele.

Sõiduauto Ford Fiesta juht ja samas sõidukis viibinud reisijad 32-aastane Julia koos 11-kuune poisslapsega toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles