Vakra lahkudes jäid Nõmme keskerakondlased juhita

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilsel Keskfraktsiooni koosolekul otsustati mitme liikme lahkumine  Keskerakonnast. Pildil koosolekult lahkuv Rainer Vakra.
Eilsel Keskfraktsiooni koosolekul otsustati mitme liikme lahkumine Keskerakonnast. Pildil koosolekult lahkuv Rainer Vakra. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Rainer Vakra lahkumisega Keskerakonnast jäi juhita ka Keskerakonna Nõmme piirkond, mida uue juhi leidmiseni juhivad piirkonda aseesimehed munitsipaalpolitsei ameti juhataja Monica Rand ja Nõmme Tennisekeskuse juht Jüri Erm.

Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk ütles ERRi uudisteportaalile, et eilne juhatus Nõmme piirkonna teemat ei arutanud, kuid otsus tuleb teha võimalikult kiiresti.

«See olukord on hetkel veel lahtine. Aga kindlasti ka piirkonna liikmed ja juhatus tahavad omavahel maha istuda ja arutada. Kuna see esimehe lahkumine oli niivõrd värske, siis teeb see olukorra keeruliseks,» ütles Pukk.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles