Keskerakonnast lahkujad saadeti riigikogus tagumisse pinki

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saadikute töölauad istungitesaalis. Sinise värviga on märgitud IRL, kollasega Reformierakonna, rohelisega Keskerakonna ja punasega sotsidets saadikud. Keskerakonnast lahkujad on halli värviga märgitud.
Saadikute töölauad istungitesaalis. Sinise värviga on märgitud IRL, kollasega Reformierakonna, rohelisega Keskerakonna ja punasega sotsidets saadikud. Keskerakonnast lahkujad on halli värviga märgitud. Foto: Riigikogu kodulehekülg

Kuigi Keskerakonnast lahkunud saadikud lubasid kolida akna alla, on nende uued töölauad hoopis tagumises pingis.

«Riigikogu liikmete paigutamisel istungisaali arvestatakse asjaosaliste soove, otstarbekust ja võimalusi. Antud juhul on kõike seda silmas peetud,» öeldi riigikogu kantselei pressitalitusest.

Praegu istuvad riigikogu suures saalis akna all olevas reas sotsiaaldemokraadid. Keskerakonnast lahkunud saadikud aga kolisid akna poolt lugedes teise rea tagumistesse pinkidesse.
 

Keskerakonnast lahkunud riigikogu liikmed Inara Luigas, Lembit Kaljuvee, Rainer Vakra ja Deniss Boroditš lubasid eile kolida viiekesi aknaalusesse ehk fraktsioonita parlamendiliikmete ritta, moodustades seal koos juba varem Keskerakonnast välja visatud Kalle Laanetiga tuumiku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles