Uuri, kus tehakse täna teetöid

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööpiirkonnas on kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis.
Tööpiirkonnas on kiiruspiirang 30 kilomeetrit tunnis. Foto: Ain Protsin

Varahommikul olid suuremad riigimaanteed peamiselt kuivad. Ilm oli selge ning sademeteta. Teepinna temperatuuri mõõdeti -2,5 kraadist Kesk-Eestis kuni +3,5 kraadini Lääne-Eesti saartel.

Liikluspiirangutest:

Jõgeva maakonnas Tartu-Jõgeva-Aravete maantee kilomeetritel 19,5-29,5 s.o. Tabivere-Pikkjärve lõigul jätkuvad tänasest teekatte taastusremonttööd, üldine kiiruspiirang on 70 km/h ning töötsoonis kuni 30 km/h. Tööd kestavad kuni oktoobri alguseni.

Jõgeva maakonnas alustatakse ka kruusatee remonttöödega Tabivere-Uhmardu maantee kilomeetritel 6,3 kuni 9,4, s.o. Elistvere-Kaiavere teelõigul. Kiiruspiirang töötsoonis kuni 30 km/h ning tööd kestavad orienteeruvalt 16.juunini.

Ida-Virumaal on seoses kaablipaigaldustöödega Lüganuse-Oandu-Tudu maanteeäärsel teemaal km 1,32-1,77 Lüganuse vallas Irvala külas kiiruspiirang vahetu lt tööde teostamise tsoonis kuni 30 km/h.

Lüganuse vallas Kiviõli-Varja maantee kuuendal kilomeetril on kuni 18.aprillini puurimistööde tõttu kiiruspiirang töötsoonis kuni 50 km/h. 

Tallinna-Rapla-Türi maantee kilomeetril 96,2 (Türi linnas) on seoses veetrassi ehitustöödega kuni 18. aprillini  üks sõidusuund kitsendatud ning kehtib kiiruspiirang kuni 30 km/h.

Tartu maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 187. kilomeetril remondisoleval Variku viaduktil on kell 9-16 seoses põrkepiirde ümbertõstmisega üks sõidusuund suletud ning liiklust reguleeritakse fooridega.

Täna kella 22st kuni 12.aprilli kella 4-ni on remonttööde tõttu liiklusele suletud Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 187.kilomeetril asuv Variku viadukt. Ümbersõit veokitele registrimassiga üle 10 tonni toimub Lennujaama tee ristmiku ja Külitse kaudu, kõikidele ülejäänud sõidukitele Tartus Roopa ja Aardla tänava kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles