Lily bordelliäri ajanud mehed said tingimisi karistuse

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Harju maakohus karistas täna Lily bordelliäris osalenud mehi eri pikkusega tingimisi vanglakaristustega.

Kohus mõistis tingimisi vanglakaristused Andrus Kernerile (41), Aleksandr Deputatovile (51), Aleksandr Štšerbakovile (51), Urmas Tähestele (53), Vladimir Miksonile (51) ja Rein Saarele (55), teatas ERR uudisteportaal.

Lily bordellimaffia kriminaalasjas kinnitas kohus jaanuaris karistuskokkulepped 11 süüdistatava osas, kuid kuus meest keeldusid kokkuleppest ja nende osas arutas kohus süüasja tavakorras.

Kohus tunnistas Elvo Timmi (48) süüdi kuritegelikku ühendusse kuulumises ja prostitutsiooni vahendamises ning karistas teda viieaastase vangistusega.

Koos Timmiga kupeldamisäris osalenud Donat Smirnov (38), Kalev Tursman (52), Esta Viidakas (48), Vladislav Belokapõtov (42), Signe Eelrand (49), Kaido Esna (48), Signe Hein (50), Tiit Heinloo (50), Esta Kask (52) ja Jevgeni Pšelintsev (42) said eri pikkusega tingimisi vangistused.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles