Läänemaal hukkus tulekahjus vanem meesterahvas

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjad. Pilt on illustratiivne.
Päästjad. Pilt on illustratiivne. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Täna kell 17.17 sai häirekeskus teate, et Läänemaal Taebla vallas Kirimäe külas põleb kortermaja, kustutustööde käigus tõid suitsusukeldujad hoonest välja hukkunud vanema meesterahva.

Majast evakueeriti kaks vanemat meesterahvast ning üks vanem naine, kiirabi kontrollis nende tervise üle kohapeal.

Päästjate saabudes tuli kuue korteriga maja akendest ja trepikojast suitsu, hoones põles ühe korteri tuba, millest hukkunu ka leiti. Tulekahju oli alguse saanud toa keskelt voodi kõrvalt, korter sai põlengu tagajärjel tugevaid suitsu- ja kuumakahjustusi. Põlenud korteri all asunud korter sai veekahjustusi, ülejäänud korterid kannatada ei saanud.

Päästjad said põlengu kontrolli alla kella 17.57 ja kustutasid kella 18.20. Kustutustöid tegid päästjad Haapsalu ja Risti komandodest. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab välja menetlus.

Viimane ööpäev on olnud tuleõnnetuste poolest traagiline: eile õhtul võttis tuli Ida-Virumaal elu vanemalt naiselt, täna lõunal hukkus Tallinnas toimunud korteripõlengus vanem meesterahvas. Kokku on punane kukk tänavu elu nõudnud juba 28 inimeselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles