Laevalt merre hüpanud mees pages argiprobleemide eest

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helsingi lähedal asuval Pihlajasaarel elas Tallinki laevalt merre hüpanud mees kolm nädalat, enne kui endast märku andis.
Helsingi lähedal asuval Pihlajasaarel elas Tallinki laevalt merre hüpanud mees kolm nädalat, enne kui endast märku andis. Foto: Andres Haabu

Tallinki laevalt merre hüpanud ning mitu nädalat Helsingi lähistel saarel veetnud Eesti noormehe ema ütleb, et poeg tegi seda meeltesegaduses tavaliste argiprobleemide pärast.

Ema rääkis Õhtulehele, et imekombel hakkas noormees jääkülmas vees šokiolukorras tegutsema väga ratsionaalselt - heitis seljast rasked riided ja asus end kiiresti liigutama.

Saarele jäi mees kauaks peamiselt seepärast, et oli hirmul ning organism oli nõrk. «Lõpuks eile minu suure palumise peale, ta ilmselt tundis seda, mingid väed olid seal mängus...ta tundis mingi moment, et peab sealt ära minema,» räägib poja ema, kes käis oma lapsel ise eile helikopteriga Soome haiglas järel.

Noormees ise ei soovinud meediaga rääkida, sest leiab, et tema käitumine pole see, millega tahaks silma paista.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles