ERR.ee: enamik kaubanduskeskusi lahtiolekuaja lühendamist ei plaani

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockmanni kaubamaja Tallinnas
Stockmanni kaubamaja Tallinnas Foto: Peeter Langovits

Ehkki rasked ajad sunnivad kaupmehi kokkuhoiu võimalusi otsima, et kavatse enamik ostukeskusi peagi uksi varem sulgema hakkava Stockmanni eeskuju järgida.

Ajanappusele viidates keeldus kaubamaja juhtkond «Aktuaalsele kaamerale» otsuse tagamaid kommenteerimast, kuid varem on Stockmanni juht Marge Türner ajakirjanduses öelnud, et selleks sundis vajadus hoida kokku kuludelt ja vähene õhtuste ostjate arv, teatas ERR Uudised.

Samamoodi otsib kokkuhoiu võimalusi Tallinna Kaubamaja, kus kaalutakse kolme varianti: kas panna uksed tund aega varem kinni, teha tund aega hiljem lahti või lõigata mõlemast otsast, kuid Stockmanni eeskuju järgimisega siiski ei kiirustata.

Kaubamaja turundusdirektor Enn Parel ütles, et tõenäoliselt ei langetata otsust enne aprilli algust, kuna tahetakse oodata, kuidas Stockmannil läheb.

Erinevalt Stockmannist ei ole aga Tallinna kaubamaja oma lahtiolekuaja otsustamisel päris vaba, sest suures osas ollakse nabanööripidi Viru keskuse küljes.

Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits aga ei usu, et kaubakeskused asjaga kaasa lähevad.

Ka suured toiduketid Rimi, Selver ja Prisma ei kavatse lahtioleku aega lühendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles