Ida-Virumaal hukkus jalgrattur

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avariis hukkus jalgrattur
Avariis hukkus jalgrattur Foto: Ida prefektuur

Täna öösel Ida-Virumaal juhtunud avariis hukkus jalgrattur, kes oli esialgsetel andmetel joobes.

Ida prefektuuri juhtimiskeskus sai teate Tallinna-Narva maantee 146. kilomeetril juhtunud sõiduauto ja jalgratturi kokkupõrkest kell 2.30.

Sõiduauto BMW, mille roolis oli 30-aastane Filipp, sõitis otsa tema sõidureas keset teed liikunud jalgratturile. 57-aastane jalgrattur Arne hukkus sündmuskohal.

Esialgsetel andmetel oli sündmuskohal hukkunud Arne joobes, ka ei vastanud tema jalgratas nõuetele. Nimelt puudus jalgrattal ees valge, taga punane tuli ning mõlema ratta väliskülgedel puudusid helkurid. Õnnetuse ajal oli väljas pime ning õnnetuspaigas puudub pimedal ajal valgustus.

Õnnetuse täpsemad asjaolud selgitab uurimine.

«Näidates üles eeskujulikku liikluskäitumist, annab igaüks meist panuse liiklusohutuse suurendamisele ning traagiliste õnnetuste ennetamisele. Palju lihtsam on elada teadmisega, et mina annan endast kõik meie teede ohutusse kui teadmine, et hoolimatuse või tähelepanematusega olen olnud õnnetuse põhjustajaks,» nentis Ida prefektuuri korrakaitsebüroo juht Tarmo Tammiste.

Möödunud aastal hukkus Virumaal kolm ja sai vigastada kaheksa jalgratturit, paljudel juhtudel mängis õnnetustes rolli tähelepanematus nii ratturi enda kui sõiduautoga liikleja poolt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles