Paadunud liiklushuligaan vilistas kõigile karistustele

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Pärnu politseijaoskond saatis kohtu alla paadunud liiklushuligaani, kellele on üheksa aasta jooksul toime pandud rikkumiste eest määratud kõiki seaduses ette nähtud karistusliike, ent tulutult.

27-aastast Jannot on eelnevalt erinevate süütegude eest karistatud alates 2003. aastast 16 korral.

Pärnu politseijaoskonna patrullteenistuse vanem Imre Veber tõi välja, et Janno on paadunud liiklushuligaan, kelle puhul ei ole ilmselt mõju avaldanud ükski karistusliikidest. Näiteks on talle määratud rahatrahve üldsummas üle 2600 euro (millest enamus on tasumata), samuti on teda karistatud üldkasulikule tööle määramisega, arestiga ja juhtimisõiguse äravõtmisega.

«Meesterahvas on saanud joobes juhtimise eest karistada neljal korral ning seda ka tingimisi vangistusega,» ütles Veber.

Viimane rikkumine fikseeriti 19. aprilli õhtul Pärnu kesklinnas, kui mees võeti vahele sõidukiroolist joobeseisundis ning juhtimisõiguseta. Mehe enda sõnul oli ta tulnud just sõbra juurest.

Täna mõistis Pärnu maakohus liiklushuligaanile järjekordse karistuse – sedakorda 20 ööpäeva aresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles