Raske liiklusõnnetuse põhjustamine tõi naisele tingimisi vangistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Harju maakohus karistas lõppeval nädalal tingimisi vangistusega naist, kes süüdistuse järgi põhjustas mullu kevadel Maardus jalakäijale raskeid vigastusi toonud liiklusõnnetuse.

Kohus mõistis 32-aastase Jana süüdi liiklusõnnetuse põhjustamises, millega kaasnesid kannatanule ettevaatamatusest rasked vigastused, ning määras talle kümnekuulise tingimisi vangistuse kolmeaastase katseajaga. Ühtlasi võttis kohus naiselt neljaks kuuks mootorsõiduki juhtimisõiguse, samuti tuleb tal tasuda kannatanule moraalse kahju hüvitamiseks 1500 eurot ja maksta sundrahaks riigi tuludesse 435 eurot.

Süüdistuse järgi põhjustas Jana raske liiklusõnnetuse 2011. aasta 10. aprillil kella 14.26 ajal Maardus Keemikute ja Ringi tänava ristmikul, kus ei lasknud parempööret tehes läbi sõiduteed ületanud naist. Jalakäija paiskus asfaldile pikali ja sai eluohtlikke vigastusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles