Rahapesus kahtlustatav abilinnapea võib saada Narvalt hüvitist

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Narva volikogu vabastab täna ilmselt ametist kaitsepolitseilt kahtlustuse saanud Sofja Homjakova, vabastamise otsuse projekti järgi saab ta kolme kuupalga suuruse hüvitise.

Täna vabastab Narva linnavolikogu ametist linnavalitsuse liikme ja abilinnapea Sofja Homjakova, kes tegeleb 2005. aasta detsembrist ehituse, arhitektuuri, kommunaal- ja elamumajanduse, investeeringute, keskkonnatalituse ja muude küsimustega, kirjutab Põhjarannik.

Homjakova ametist vabastamise otsuse projekti järgi saab ta kolme kuupalga suuruse hüvitise, mis on 117 450 krooni.

Narva linnasekretär Ants Liimets selgitas, et kolme kuupalga suuruse hüvitise maksmine ametnikule on võimalik Narva linnavolikogu otsuse alusel, mis käsitleb töötasu ja sotsiaalsete garantiide väljamaksmist valitud ametikohtadel.

Vabanevale ametikohale esitas linnavalitsus volikogu liikme Andrei Filippovi, kes 1997. aastast töötab ta peaökoloogina Kreenholmi Valduse ASis ning samast aastast on ta Eesti Keskerakonna liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles