Maruste: mind pole elus nii palju sõimatud

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rait Maruste
Rait Maruste Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Hiljuti insuldi tõttu haiglasse sattunud riigikogulase Rait Maruste sõnul tekkis tema haigus mitme õnnetu asjaolu kokkulangemise tõttu, samas möönab saadik, et teda pole elus nii palju sõimatud kui parlamendis olles.

«Ilmselt võtsin liiga tõsiselt. Säästkem üksteist, midagi ei jää mõjuta,» rääkis raskest haigusest paranev riigikogu liige ajakirjale Kroonika. Saadiku sõnul paraneb ta jõudsalt, kuid see ei lähe kiiresti.

Tänavu 27. jaanuaril küsis Maruste oma arvamusloos, kas prokuratuur ja kapo suudavad tõrjuda mõjuvõimuga ärakasutamise kahtlusi. «Arvamusartikkel ilmselt ei puutu asjasse, pealegi on ebaselge, kumb rohkem hävitab, kas väljaütlemine või endas kandmine, » sõnas saadik, kuid tunnistas samas, et meedia ja netikommentaatorite agressiivsus häirib teda.

«Olles tosin aastat Prantsusmaal elanud ja liikunud rahvusvahelises seltskonnas, pole ma selle stiiliga harjunud,» tunnistas mees.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles